Vrachtwagen C1

Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze Verkeersschool voor de chauffeursopleiding voor de vrachtwagen. Dit rijbewijs is voor het camperrijbewijs of paardenvrachtauto, en bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar, die in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs B en een verklaring van geschiktheid heeft.

Werkwijze
1. Intest
2. Medische keuring
3. Theoriecursus
4. Praktijk lessen
5. Praktijkexamens

1. Intest
Wij gaan uit van 10 uur, alleen na de (in)test weet u exact hoeveel uur u nodig heeft. Het tijdsbestek van de (in)test is zo’n twee uur. Uit de (in)test blijkt hoeveel uur u nodig heeft voor de opleiding; dit is voor de meeste mensen gemiddeld zo’n 10 uur.

2. Medische keuring
Wanneer u wilt afrijden voor dit rijbewijs dient u eerst medisch gekeurd worden bij een ARBO-arts. Er wordt door u en door de ARBO-arts een eigen verklaring ingevuld, waarbij alles positief moet worden afgevinkt.

3. Theoriecursus
Voor deze cursus zijn er drie onderdelen: Verkeer en techniek (RV1 light), Administratie (V2C), en aansluitend de examens.
Zowel het onderdeel verkeer en techniek, als het onderdeel administratie is één examen. De cursus en het kostenoverzicht is gebaseerd op zelfstudie. Dit bestaat uit online examentraining en studieboeken. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om cursusavonden bij te wonen; deze vinden plaats op de maandag- en donderdagavonden. Alleen wanneer u geslaagd bent voor de twee examens, mag u het praktijkexamen afnemen..

4. Praktijk lessen
Wanneer u voor alle vakken van de theoriecursus bent geslaagd plannen wij uw lesdagen in. Wij geven les van 2 tot 4 uur per keer met aansluitend het praktijkexamen. De praktijklessen kunnen eventueel ook in twee of drie dagen worden ingedeeld.

5. Praktijkexamen
Het vrachtwagenexamen heeft een gemiddelde duur van 90 minuten en wordt in Alkmaar afgelegd door een examinator van het CCV. U rijdt tijdens het examen met onze vrachtwagen.

Uit de intest moet blijken hoeveel uur u nodig heeft voor de opleiding.
Let op! het is een gemiddelde van 10 uur.

Prijzen

Theorie inclusief les, boeken en examens
Verkeer/techniek en administratie (zelfstudie)

Eigen verklaring

Praktijk
Intest van 2 uur
Opleiding van 10 uur
Examen

Totaal inclusief 21% BTW

 

€ 325,00
Gratis

à € 26,40

€ 145,00
€ 725,00
€ 350,00

€1545,00

Voor meer informatie bel 072 – 5400 800 of mail info@vspaul.nl