Vrachtwagen C1

Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze Verkeersschool voor de chauffeursopleiding voor de vrachtwagen. Dit rijbewijs is voor het camperrijbewijs of paardenvrachtauto, en bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar, die in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs B en een verklaring van geschiktheid heeft.

Werkwijze
1. Intest
2. Medische keuring
3. Theoriecursus
4. Praktijk lessen
5. Praktijkexamens

1. Intest
Wij gaan uit van 10 uur, alleen na de (in)test weet u exact hoeveel uur u nodig heeft. Het tijdsbestek van de (in)test is zo’n twee uur. Uit de (in)test blijkt hoeveel uur u nodig heeft voor de opleiding; dit is voor de meeste mensen gemiddeld zo’n 10 uur.

2. Medische keuring
Wanneer u wilt afrijden voor dit rijbewijs dient u eerst medisch gekeurd worden bij een ARBO-arts. Er wordt door u online, en door de ARBO-arts een eigen verklaring ingevuld, waarbij alles positief moet worden afgevinkt.

3. Theoriecursus
Voor deze cursus is er één onderdeel theorie nodig: RMV1, basiskennis verkeer & techniek, lading en vervoerwetgeving en aansluitend het examen.
De cursus en het kostenoverzicht is gebaseerd op zelfstudie. Dit bestaat uit online examentraining en studieboeken. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om een klassikale cursus bij te wonen; deze vinden plaats op onze vestiging in Alkmaar. Alleen wanneer u geslaagd bent voor de theorie examens, mag u het praktijkexamen afnemen.

4. Praktijk lessen
Wanneer u voor alle vakken van de theoriecursus bent geslaagd plannen wij uw lesdagen in. Wij geven les van 2 tot 4 uur per keer met aansluitend het praktijkexamen. De praktijklessen kunnen eventueel ook in twee of drie dagen worden ingedeeld.

5. Praktijkexamen
Het vrachtwagenexamen heeft een gemiddelde duur van 90 minuten en wordt in Alkmaar afgelegd door een examinator van het CCV. U rijdt tijdens het examen met onze vrachtwagen.

Uit de intest moet blijken hoeveel uur u nodig heeft voor de opleiding.
Let op! het is een gemiddelde van 10 uur.

Prijzen

Theorie inclusief les, boeken en examens

Praktijk
Intest van 2 uur
Examen

 

 

€ 325,00

€ 160,-

€ 445,-

Voor meer informatie bel 072 – 5400 800 of mail info@vspaul.nl