Personenauto

Ben je 16,5 jaar? Dan mag je met de rijlessen beginnen, ook mag je vanaf je 16e theorie-examen doen… Wij verzorgen naast losse lessen, ook spoed- of versnelde opleidingen. Dit is voor iedereen die in de kop van Noord-Holland woont en is mogelijk in een handgeschakelde auto, maar tevens in een automaat.

Binnen twee weken jouw rijbewijs! Of “op maat” gemaakt!

Allereerst ga je het theoriecertificaat behalen, dat betekent dat je theorielessen bij ons kunt volgen, of je kiest voor zelfstudie. Zowel boeken, als online examenvragen zijn bij ons verkrijgbaar. Wij nemen vooraf een intest af, deze duurt 2 uur. Hierin krijg je uitleg over de auto en wordt door jouw instructeur bekeken hoe jij rijdt en hoe snel je alles oppikt. Aan de hand van de intest word je ingedeeld voor een aantal dagen, met een minimum van 6 dagen en een maximum van 10 dagen, waarin je blokken van 4 uur per dag maximaal rijdt. Je lest op doordeweekse dagen, of op zaterdag overdag, je lest alleen en niet met andere kandidaten. Je kunt er ook voor kiezen om deze opleiding te verspreiden over een aantal weken. De opleiding wordt dan “op maat” gemaakt, wat betekend dat het ook 2 uur per x kan zijn.

Prijzen

Tussentijdse toets€254,25
Theorieweekend€135
Rijles 60 minuten€60,50
Praktijkexamen auto€296,50
Herexamen€296,50
sliderfoto konsum1

TheorieWeekend

€135

  • Je mag vanaf 16 jaar theorie-examen doen. Dit certificaat blijft 1,5 jaar geldig. Wij geven elk laatste weekend van de  maand een theorieweekend. Hier wordt alle leerstof besproken en er worden veel examentrainingen gedaan.
  • Lestijden als volgt:
    Vrijdag van 15:30 – 18:00 uur en zaterdag 08:30 – 16:00 uur.
    Dit is inclusief verzorgde lunch en online theoriekaart t.w.v. €24,50.
    In de week aansluitend volgt het theorie-examen bij het CBR te Alkmaar.
  • Wanneer je niet bij ons lest, maar bij een andere rijschool, mag je wel deelnemen aan het theorieweekend.
Aanmelden