Wie is Verkeersschool Konsum?

Verkeersschool Konsum is een bekend gezicht in de hele kop van Noord-Holland. Wij verzorgen al ruim 35 jaar rijopleidingen, dat moet toch vertrouwen geven! Wij verzorgen alle rijopleidingen van personenauto B (zowel schakel, als automaat), auto met aanhanger BE, bromfiets AM, motor A, vrachtwagen C, vrachtwagen met aanhanger CE, trekker oplegger CE, bus/ touringcar D en Taxi tot aan Code 95 nascholing, VCA BASIS en VOL, BHV, vorkheftruck, reachtruck, hoogwerker, autolaadkraan en bovenloopkraan. Wekelijks lessen in een opleiding bij ons is meestal het geval, maar heb je liever een spoedopleiding of een opleiding op maat, dan kan dit uiteraard ook. Wij kunnen samen met jou een opleiding uitzetten die bij je past. Zo kun je snel en veel voordeliger je rijbewijs halen, omdat je veelal minder lessen nodig hebt.

Daarnaast geven wij ook theoriecursussen voor de bromfiets, auto, vrachtwagen  en de bus/ touringcar. Wij verzorgen de nascholing code 95 theorie- en praktijkdagen. Incompany kunnen wij opleidingen verzorgen voor de nascholing code 95, VCA of heftruck.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer: 0223 660 015 of via de e-mail: info@konsum.nl

  • Wij voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan de (voorlopige) certificering. Op grond daarvan heeft VTL ons het certificaat ‘Gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt.
  • Via www.soobsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen.
  • Kijk naar de site 2todrive als je jonger bent dan 18 jaar en start met jouw autorijbewijs.