Vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeurs / buschauffeurs

Wij geven naast de vakbekwaamheid voor de vrachtwagen en de bus/touringcar ook les voor de nascholing code 95 bij ons op kantoor te Alkmaar. Wij hebben het hoogste slagingspercentage van heel Noord-Holland voor zowel de theorie als voor de praktijk. Dus als u bij ons start bent u gegarandeerd van goed lesonderwijs en een snelle voortgang.

Onze theorielessen worden elke maandag- en donderdagavonden bij ons op kantoor in Alkmaar gegeven. Zodra het ene onderdeel is afgerond starten we weer met een ander onderdeel. Zodoende kan elke cursist snel instappen met de theoretische vakken en alles snel afronden.

Vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeur

Als u voor de vrachtwagen praktijkexamen gaat doen dient u in het bezit zijn van de vakbekwaamheid RVI en V2C. Er zijn drie deelcertificaten; De RV1 (Verkeer en Techniek) en V2C (administratie) met aansluitend de V3C (case study). De cursus RV1 richt zich voornamelijk op de verkeerswetgeving, verkeersregels, voertuigeneisen, belading, de motorfuncties, het luchtremsysteem, het luchtveersysteem en het zelfstandig oplossen van eenvoudige pechgevallen. De cursussen V2C richten zich voornamelijk op alle benodigde vergunningen en vervoersdocumenten, de arbeidstijdenwet en ARBO regelgeving. V3C is een case en sluit aan op de V2C.

Vakbekwaamheid buschauffeurs

Als u voor de bus praktijkexamen gaat doen moet u in het bezit zijn van de vakken RV1 (verkeer en techniek) en V2D (administratie personenvervoer) om deel te kunnen nemen aan het examen. Wanneer u het beroepsmatig gaat gebruiken heeft u ook V2D (study case) nodig.

Het deelcertificaat RV1 (verkeer en techniek)
Deze cursus richt zich in hoofdzaak op de verkeerswetgeving, verkeersregels, voertuigeneisen, belading, de functies van de motor, het luchtremsysteem, het luchtveersysteem en het oplossen van eenvoudige pechgevallen. Het deelcertificaat V2D en V3D (administratie personenvervoer). Deze cursussen richten zich in hoofdzaak op alle benodigde vergunningen en vervoersdocumenten, de arbeidstijdenwet en Arbo regelgeving.

Cursus inclusief studieboek en examen € 595,00

Het deelcertificaat V2D Administratie
Cursus inclusief studieboek en examen € 355,00

Het deelcertificaat V3D Case Study
Cursus inclusief studieboek en examen €205,00

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Deelcertificaten    
RV1 verkeer en techniek€ 595,-Cursus inclusief studieboeken en examen
V2C administratie€ 355,-Cursus inclusief studieboeken en examen
V3C casestudy€ 205,-Cursus inclusief studieboeken en examen
RV1 verkeer en techniek€ 595,-Cursus inclusief studieboek en examen
V2D administratie€ 355,-Cursus inclusief studieboek en examen
V3D casestudy€ 205,-Cursus inclusief studieboek en examen
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw