Vrachtwagen met aanhanger of trekker/oplegger CE

Iedereen die in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs vrachtwagen C kan starten met rijlessen op de vrachtwagen met aanhanger of trekker oplegger CE. Wij verzorgen naast losse lessen uiteraard ook spoedopleidingen en compact opleidingen, al vanaf 2 dagen. Onze vakbekwame instructeurs leiden u op, met een cursus die bij u past, tot een goede en veilige beroepschauffeur. Verkeersschool Konsum verzorgt de opleiding voor het CE-rijbewijs met een MAN bakwagen met aanhanger of MAN trekker oplegger. De aanhanger is een middenas aanhanger, een zogenaamde wipkar.

Intest € 140,00  2 uur
Lesprijs per uur € 70
Opleiding €1850,11  19 uur (gemiddeld)
CE Examen €380,11
Totaal (exclusief 21% btw) 1.689,78

 

Voor het rijbewijs CE hoeft geen theorie examen gedaan te worden. Als u slaagt voor het CE praktijkexamen krijgt u bij dit rijbewijs E achter B, dit houdt in dat u met een zware aanhanger achter de personenauto mag rijden.

Spoedopleiding

Wanneer u vanaf twee dagen uw vrachtwagen met aanhanger/trekker oplegger opleiding wilt volgen met het praktijkexamen is dat geen probleem. Dit kan in overleg met u gepland worden.

Compactopleiding

Voor diegene waarvoor de spoedopleiding geen haalbare kaart is, bieden wij de compactopleiding. Net als bij de 3 daagse wordt voor dat men aan de opleiding begint eerst een intest afgenomen. Het verschil met de 3 daagse is het aantal lesuren en de indeling daarvan. Bij de compactopleiding begin je direct met de rijlessen en met aansluitend het praktijkexamen.